ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Els objectius generals que es pretenen amb aquestes activitats són, entre d’altres, educar en el temps del lleure i potenciar les possibilitats pròpies i els recursos personals, desenvolupar les habilitats socials, saber compartir i saber participar guanyant o perdent ...

Les diferents activitats s’agrupen en: esportives (bàsquet, volei, iniciació esportiva...), culturals i d’expressió (música, piano, dansa, teatre...), i específiques (tècniques d’estudi, dificultats d’aprenentage, raonament matemàtic...).
empresa servescol 01empresa servescol 01empresa servescol 01
CASALS
La programació inclourà jocs, tallers i activitats diverses, i es portaran a terme aquelles que siguin més atractives per als infants i que a la vegada siguin més adaptables a les instal·lacions disponibles.

Dins dels casals, tenint en compte un fil conductor, s’organitzen sortides als parcs del barri, a la piscina pública..., per tal de donar un ampli ventall d’oportunitats per passar-ho d’allò més bé.
Es potencia la creativitat i s’afavoreix la convivència dins del grup, fomentant el respecte als altres, estimulant les actituds de tolerància, solidaritat, amabilitat ...
empresa servescol 01empresa servescol 01empresa servescol 01
empresa
 
ofertes de serveis
menjador escolar
pati
escola de pares
 
criteris de funcionament
 
moduls d'actuació
àrea pedagògica
àrea psicosocial
àrea estructural
 
premis
relació de guardons
aspectes rellevants
 
 
© Copyright 2007 Servescol S.A.. Tots els drets reservats
tornar inici